Search:
 

360º Branddesign Boost

Zet jouw merk in bloei

Boost

your Brand

In branding draait alles om het creëren van unieke ervaringen die je bijblijven, die je graag deelt. Jouw unieke product is net zo belangrijk als het verhaal erachter, de sfeer, de setting, de interactie met de klant. En dat wordt vaak niet of te weinig belicht. Met een 360° Branddesign Boost maakt Dorothee van jouw merk een unieke merkbeleving. Alle brand touchpoint krijgen een lift en praktische ideeën zorgen ervoor dat jouw merk een diepere indruk achterlaat.

Some Projects

360° brand experience

Brand Design

Van creative direction naar huisstijl en consistente doorvertaling in alle merkuitingen. Bekijk het Brand Design project van The Make, by-bar Amsterdam en Noeser.

Brand Book

Een boek dat de bezieling en stijl van het merk ademt. Een boek dat inspireert met beeld, tekst, grafische elementen vorm en materiaalkeuze. Bekijk hier het Brandbook van O My Bag en Elsewhere Fashion.

Web Design

Of het nu een webshop, website, nieuwsbrief of social media content is, de complete online presence ontworpen als een totaal beleving. Bekijk het webdesign project voor by-bar Amsterdam, Gray Label en Springers Stofferen.

Photography

Van campagne beeld, lookbook beelden totaan social media content. Bekijk de campagnebeelden voor het exclusieve sieradenmerk H.V. Noordegraaf.

Klanten

hun ervaringen

Wil je weten wat ik voor jouw merk kan betekenen?