Search:
 

Brand Experience

Zet jouw merk in bloei

Successful brands are an experience not an entity

In branding draait alles om het creëren van unieke ervaring die je bijblijft, die je graag deelt. Jouw unieke product / design is net zo belangrijk als het verhaal erachter, de sfeer, de setting, de interactie met de klant. En dat wordt vaak niet of te weinig belicht. Met een Brand Experience Boost maakt Dorothee van jouw merk een unieke merkbeleving. Alle brand touchpoints krijgen een lift! Dorothee komt niet alleen met creatieve ideeën maar voert ze ook samen met jouw team uit waardoor jouw merk een ware beleving is geworden.

Some Projects

360° brand experience

Brand Design

Van creative direction naar huisstijl en consistente doorvertaling in alle merkuitingen. Bekijk het Brand Design project van The Make, by-bar Amsterdam en Noeser.

Brand Book

Een boek dat de bezieling en stijl van het merk ademt. Een boek dat inspireert met beeld, tekst, grafische elementen vorm en materiaalkeuze. Bekijk hier het Brandbook van O My Bag en Elsewhere Fashion.

Web Design

Of het nu een webshop, website, nieuwsbrief of social media content is, de complete online presence ontworpen als een totaal beleving. Bekijk het webdesign project voor by-bar Amsterdam, Gray Label en Springers Stofferen.

Photography

Van campagne beeld, lookbook beelden totaan social media content. Bekijk de campagnebeelden voor het exclusieve sieradenmerk H.V. Noordegraaf.

Klanten

hun ervaringen

Wil je weten hoe Dorothee jouw merk versterkt?