Search:
 

Brand Design

Create an endurable brand

Uplift

your Brand

In Brand Design komen authenticiteit & esthetiek samen.

Dorothee Jennekens, branding specialist, verzorgt complete (re)branding projecten. Specifiek voor ondernemers in de Fahion, Design & Lifestyle sector. Ze creëert samen met de ondernemer of marketing manager de Brand Design Direction. Daarna selecteert ze de beste designers / specialisten uit haar opgebouwde netwerk. Hier werkt ze nauw mee samen. Van creatie tot implementatie ! Zij zorgt dat het Design in alles wordt doorvertaald. Zodat collega’s het vernieuwde design direct kunnen toepassen. Lees meer over Dorothee en haar netwerk.

Voordelen Branding Specialist

Een vast contactpersoon waarmee snel geschakeld kan worden

Geen dure bureaukosten; gefraseerde offerte van freelancer

Meer dan 10 jaar ervaring en netwerk aan freelancers uit fashion, design & lifestyle sector

Ervaring met alledaagse dynamiek als voormalig marketing manager

Focus op het versterken van de authenticiteit en eigen stijl

Toe aan een Uplift van je Brand Design?

Brand Design Services

That make you smile

Brand Design

Van creative direction naar huisstijl en consistente doorvertaling in alle merkuitingen. Bekijk het Brand Design project van The Make, by-bar Amsterdam en Noeser.

Brand Book

Een boek dat de bezieling en stijl van het merk ademt. Een boek dat inspireert met beeld, tekst, grafische elementen vorm en materiaalkeuze. Bekijk hier het Brandbook van O My Bag en Elsewhere Fashion.

Web Design

Of het nu een webshop, website, nieuwsbrief of social media content is, de complete online presence ontworpen als een totaal beleving. Bekijk het webdesign project voor by-bar Amsterdam, Gray Label en Springers Stofferen.

Photography

Van campagne beeld, lookbook beelden totaan social media content. Bekijk de campagnebeelden voor het exclusieve sieradenmerk H.V. Noordegraaf.

Klanten

hun ervaringen

Wil je weten wat ik voor jouw merk kan betekenen?