Search:
 

Branding & Promotion Masterclass

voor studenten & alumni

Masterclasses

Studenten in de creatieve sector zijn tijdens hun studie druk met het ontwikkelen van een visie, concepten en eigen signature. Het uitdragen van waaruit ze hun product of dienst ontwikkelen is net zo belangrijk; hun visie, missie en waarden. Met de overtuiging dat ‘marketing waardenloos is, en authenticiteit magnetizing’ onderzoeken we deze gebieden. Met opdrachten en tools brengen de studenten hun eigen brand-fundament waarmee ze kunnen bouwen aan hun eigen (persoonlijke) merk.

 

Daarnaast zoom ik in de masterclass in op hun doelgroep. Leg ik het belang van een inspirerende presentatie uit en sta ik stil bij online presence (website, social media content) en andere middelen zoals drukwerk, een display etc. Vaak is daar tijdens de opleiding minder tijd voor. Ook laat ik voorbeelden zien van nieuwe en bestaande merken die groeien vanuit hun authenticiteit en daarmee geloofwaardig, betrouwbaar en inspirerend zijn.

 

De afgelopen 8 jaar heb ik met veel plezier verschillende masterclasses in branding & promotion verzorgd. In Arnhem en Zwolle voor bachelor studenten van de master opleiding Interieur Architectuur & alumni’s uit verschillende opleidingen van ArteZ. In opdracht van Fashionclash Maastricht aan alumni fashion designers als onderdeel van het Fashionforward programma. Op de HKU aan alle 4 de jaargangen van de opleiding fashion designer en aan ontwerpers en makers die deelname aan het programma talentontwikkeling van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

ArteZ Art Business Centre

HKU

Fashionclash FashionForward

Stimuleringsfonds

Wil je meer weten wat ik voor jouw studenten of alumni kan betekenen?