Search:
 

Over Dorothee Jennekens

Strong Brands & Businesses are build on personal characters

Diepere laag

Door te luisteren en precies de juiste vragen te stellen kom ik in de diepere laag van drijfveren, bevlogenheid en bezieling van waaruit ik ondernemers help bij het bouwen aan hun bijzondere merk.

Wendbaar

Elk merk, elke onderneming is anders en heeft zijn eigen cultuur en stijl. Ik blend in een organisatie, beweeg mee in de dynamiek van de dag en kom met concrete oplossingen zodat processen niet vertragen maar verbeteren.

Esthetisch

Mijn liefde voor esthetiek vertaal ik in het upliften van branddesigns, exclusievere vormgeving en het kiezen van verfijnde en unieke materialen.

Strategisch & operationeel

Als branding specialist beweeg ik me graag in het strategische als operationele veld. Van het in kaart brengen van de missie, visie en waarden totaan de concrete doorvertaling in alle merkuitingen in 360 graden.

Trendfollower

Ik verdiep me graag in de laatste inzichten van trendforecasters, houd de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en volg met veel interesse de nieuwste internationale merken die aan een sterk merk bouwen.

 10 jaar ervaring

Sinds 2010 werk ik met veel plezier voor bevlogen ondernemers, van startups tot scale ups en heb ik een mooi netwerk van specialisten opgebouwd waar ik fijn mee heb en nog steeds graag mee samenwerk.

Dorothee’s netwerk

Dit zijn een aantal specialisten uit mijn netwerk waar ik graag mee samenwerk:

 

Nelleke Wegdam van No Office  / Creative Branding Agency

Roos Smit, Writer, Concepter, Creative Director

Dominique Ampe, Art director / Grafisch vormgever

Sarah Wijzenbeek, Fotografe

Truus Doctor van Itfits Forecasting / Trendforecaster

Programs

Adobe photoshop0

Magento0

Shopify0

Wordpress0

Mailchimp0

Wil je een brandbook, nieuwe huisstijl of zoek je hulp bij de re-branding van je merk?